Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/vorespatientsikkerhed.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/vorespatientsikkerhed.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Om Vores Patientsikkerhed » Vores Patientsikkerhed

Om Vores Patientsikkerhed

IMG_8399

Hvorfor elsker jeg at give jer i kommunerne konkrete redskaber og masser af motivation i patientsikkerheds arbejdet?

Det gør jeg simpelthen fordi jeg har stået der selv. Jeg ved hvor lidt hjælp der er at hente. Derfor brænder jeg for at hjælpe jer videre. Så I også går fra fejl til forbedring.

Hvad er min baggrund så?

Jeg har været risikomanager i Københavns Kommune i 3 år og implementeret læring af de utilsigtede hændelser helt ud til frontmedarbejderne, for 6500 medarbejdere. Hold da op, hvor var det lærerigt- og enormt udfordrende. Her blev jeg forelsket i kommunal patientsikkerhed.

Det gjorde jeg fordi jeg har set, hvad læring af svære, alvorlige utilsigtede hændelser kan gøre ved medarbejderne. Der tændes simpelthen et lys i øjnene, når lederen spørger: ”Hvad er dit bud på løsningen?”

Her startes en vanvittig positiv spiral for arbejdsmiljøet, for borgerne og for økonomien.

Hvordan kommer du i gang?

Grunden til jeg blevet selvstændig- denne positive spiral kan skabes i alle kommuner- også i din. Det har jeg et gennemprøvet bud på, hvordan vi sammen kan gøre.

Vil du også gerne komme hurtigere fra A til B – og komme i gang med læring og forebyggelse af de utilsigtede hændelser?

 

Du kan starte med at læse min gratis E-bog:

E-bog