Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/vorespatientsikkerhed.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/vorespatientsikkerhed.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hvad siger kunderne » Vores Patientsikkerhed

Hvad siger kunderne

Udtalelser fra temadage om kommunal patientsikkerhed:

“Rigtig god dag om patientsikkerhed. Dorthe fik dagen til at glide let med god energi og  mange gode og vedkommende eksempler på utilsigtede hændelser.

Nu har jeg mere kendskab til at anvende DPSD sagsbehandling og hændelsesanalyse. Tidslinjen er et redskab, jeg kan bruge og som vil gøre en positiv forskel for mig.” – Margit Ryberg, december 2015, Klinikchef, Dragør Kommune

 

“Stor indflydelse idet vi har været så stor en gruppe afsted fra samme organisation både fra hjemmeplejen Øst og Vest og sygeplejen. Har allerede talt om at opstarte faste møder en gang om måneden med sagsbehandling i Team 4.” – Mette Falde, Teamleder, Tårnby kommune

 

“Skanderborg Kommune har arrangeret en temadag for alle risikokoordinatorerne ved Dorthe Olsen fra Vores Patientsikkerhed i december 2015. Formålet var at motivere den enkelte risikokoordinator i arbejdet med utilsigtede hændelser og få fælles læring i anvendelsen af DPSD2. Det var en meget inspirerende og lærerig dag med stort udbytte for den enkelte”– Majbrit Harding, Risikomanager i Skanderborg Kommune

 

“Stor effekt, dels i tilgang (ikke dømmende) og dels i forhold til læring som jeg brænder for” – Anne D. Jensen, udviklingsassistent, Tårnby kommune

 

“Meget inspirerende og motiverende. Jeg er mere målrettet på, hvad jeg skal hjem og arbejde med” – Susanne Andersen, Gentofte Kommune

 

“Jeg vil fremover føle mig mere sikker når jeg behandler eller selv skal udfylde en UTH. Fantastisk undervisning” – Iben Hansen, SOSU assistent, Tårnby kommune

 

Udtalelser fra vores masterclass:

 

”Generel viden, erfaringsudveksling, inspiration til det videre arbejde, konkrete redskaber. Det motiverer mig og klæder mig på” – Lone Kristensen, Afd. Sygepl., Ikast-brande kommune

 

”Jeg har nu fået helt kort og langsigtet mål i mit arbejde.” – Pia Bruun, risikomanager, Faxe kommune

 

”Inspiration/lyst til forandring, hvad kan jeg gøre. Redskaber til at komme i gang. Rigtig godt, god formidling” – Mette Rauschenberg Leth, sygepl., Gentofte kommune